Byggmann

SaltdalsBygg Nord AS er medlem av Byggmanngruppen, og leverer hus fra Byggmann.

Byggmann er, gjennom sitt nettverk av forhandlere, en av Norges ledende boligleverandører. Det å bygge en egen bolig er for mange det største løftet vi gjør som privatpersoner. Derfor er det viktig å velge en samarbeidspartner du har kjennskap til og lett kan få kontakt med når du ønsker. Boliger fra Byggmann produseres og leveres av frittstående og selvstendige lokale forhandlere. Forhandlere kjenner de lokale forholdene og kan tilpasse boligen og leveringen deretter. Det å kjøpe bolig kan være krevende og by på mange utfordringer. Målsetningen vår er at det å kjøpe bolig skal bli en positiv og lykkelig periode i livet.

Ditt personlige preg

Når du skal planlegge ditt drømmehjem, så er det ikke bare viktig å passe på at det utvendige uttrykket på huset blir tatt vare på, men at man får satt sitt preg innvendig også. Eksempelvis kan både trapperom og garderober tilpasses til stilen man velger i huset sitt, for å få sitt eget personlige preg på huset.

Energimerking av boligene

Alle husene levert av Byggmann vil i en standard utførelse med elektrisk oppvarming og vedovn få energimerke oransje C.

Dersom en velger en annen oppvarming, f.eks. varmepumpe, pelletsovn eller solfanger, vil en kunne få et annet energimerke. Kontakt oss for mer informasjon om energimerking av boliger, og hvilke muligheten du har for å forbedre energimerket.

Bestill Byggmanns Huskatalog

Bla i Byggmanns kataloger

Fant du noe som passer for deg? Om du ikke fant et hus som akkurat var slik du ønsker, kan vi spesialtegne huset til å bli akkurat slik du drømmer om. Kontakt oss for en husprat, så hjelper vi deg videre i prosessen.